Rubriken sprang iväg ...

 heejj bloggen !
Ja det var ett tag sen har helt enkelt inte hat tid för dig men nu har jag bestämt
mig för att bara skriva om vad jag rider när jag rider och skriva om min underbara häst deus  <33 som en rid dagbok. ochså kommer jag förhopningsvis skriva om tävlingar inom ridsporten och vad jag har för mål med ridningen :)  ochså tjaaa ..

ps. dressyr grupp i kväll .. tagga tagga tagga


Torsdag..

Godafton!
har inte hunnit blogga fören nu har haft fullupp.Aja idag var det en helt vanlig torsdag fast hade nationella prov  i engelska på morgonen skrifliga delen den var typ lätt så tror de gick bra.

men nu måstee jag gååå väldigt kort inlägg idag  </3
ps. ser revenge nu det är AWESOM !



Godmorgon alla fina...

Godmorgn alla fina läsare !
sorry hann ej blogga något mer igår men nu hinner jag så här in the morning !
aja snart ska jag cykla till skolan med Albin som tur är kunde han, var lite rädda att jag skulle bli mördad på vägen men nu slipper jag ju cykla alone  haha jag har livlig fantasi jaaja herrååå måte draa (skrifligt nationella prov idag , NO ME GUSTA)


aja bjuder på en liten bild på mig haha



a random day ...but i still love my life

ja rubriken säger det mesta det var en knas dag idag hade lite otur bara på morgonen för att felix (min hund) hade spytt över halva mitt rum så inte kul så hann knappt fixa mig till bussen skulle gå men ann iaf med bussen (y).Sen så var väl skolan chill fick typ jobba med ved vi ville hela dagen så det var bra och Malin maserade mig i typ 2 tim . Sen efter skola åkte jag till bus ponny och hoppade gick awesom.
bloggar mer sen måste äta middag hejjdåå puss  <3 :*



natti natti ..

ja rubriken äger det mest, Godnatt





I'm back again...

tjenare !
inte bloggat på ett tag igen är så lat men hinner typ aldrig  men ska för söka blogga i veckan  iaf osv.. Ja kan väl bara börja med att berätta om min dag, ja idag hade vi nationnella prov i engelska. vi hade ett prov på morgonen och sen fri time i en timma kanska så chilla var det, sen så åt vi lunch och där efter hade vi det andra provet och det var typ det svåraste fattade 0 tror jag typ får alla fel .. aja nu orkar jag inte tänka å skolan när jag kan berätta om att jag red en super fin pownnii igår han gick super är typ obeskrivligt hur mkt jag älskar honom. Blir kanske att rida på honom men vi får se om jag hinner har fotbolls fotografering idag men jag taggar typ endå . aa juste ska försöka hinna med en video blogg snart :D

(bloggar mer sen)






RSS 2.0