BILD BOMB !!!

Lit bilder från lördagen som jag tog i det fina vädret !






































ja dom  bilderna får duga .. ;) puss o kram !


I'm back on track...

¨Heejj

Inte hunnit blogga något denna vecka jag vet det suger ! aja nu ska jag berätta vad jag gjort från fredag till idag måndag.

Fredag:
det var en vanlig dag på skolan idrott osv..sen efter så red jag ut gick väl så där vi träffade på en älg så lill ponnyn var inte så tuff  längre ja det var väl typ det intressanta av den dagen typ, minns typ inget har minnes för lust vad det gäller förra veckan haha..


Lördag:
klokan var ställd på 08.00 sen så kl 09.00 så skule jag vara å brk på grönt kort kurs. Det var super roligt där som vanlig att träffa massa fina mäniskor (Alva) hhaaha och nån till.Sen tog jag cykeln och cyklade till lisa så var endå lite hurtig. och hos lisa så tjoka vi i oss massa godis och chips och läsk ofc ja det var väl den lördagen och vi var så klart uppe ett tag ochså eller verje fall dom. 

Söndag:
ja söndagen var seg inte nå mer om den ...


måndag (idag)

ja idag var det en helt vanlig skol dag trots att det är valborg aja vi hade pip test på idrotten kom till level 9 så rätt så nöjd ! och sen efter gympan så såg vi på film den hette typ the grece eller nåt sånt den var iaf super bra men hann bara se halv .. men nu måste jag gå ska hjälpa mamma med meten så puss kommer en bild bomb sen 





                                                                                 


jag har en AWESOM HÄST !!!!!

tJJOOO !
skOlan var tråkig om vanligt men efter skolan hade jag mkt boottom slängde i mig lite mat sen drog jag till bezzta hästn ever och red dressyr grupp och som rubriken så var det AWESOM  han gick super och vi bråkade ingenting. har bara två ord ÄLSKAR DIG KNAS PONNY  <33

kort inlägg idag men  måste sova! har börjat bli allt mer senare läggnings tider för mig så ...ja godnatt !

loveu  <333 knas ponny  fotograf : uppfödaren Elisa Thorell kolla hennes bloggg här :
elisathorell.blogg.se/




    

  


Goodnight

Ja rubriken säger det mesta godnatt. Blev aldrig att springa städade mitt rum istället.Imorgon är det dressyr grupp ska bli super att var med på den det var ett tag sen aja godnatt klokan är ställt på 06:35 så godnatt ;)

sötnöt !




måndag...

heejj
ja nu har jag precis ätit klart så kan blgga nu. iaf så har denna dag varit lång och tråkigt till efter skolan då min ÄLSKADE ponny kom hem, har aknat han skit mkt och elisa hans uppfödare har reket hat han och på rumpan så har hon rakat ett hjärta super sött nawwis (y). ja det var väl min tråkiga dag kort fattat men nu ska jag vara duktig och fara ut och sprinaga som jag tänker göra varje dag denna vecka så jag bygger upp kondisen aja herråå !
 

bilder på powwnin pojken (y)  <33 lite ruffsig lugg hahaha ...




de ny rakade hjärtat på rumpan nawwwis ;)



mobil kvlla så ni vet ;D



PIZZA TIME

 
TJOHEJ
nu ska jag äta pizza så ni får veta mer om min dag sen + att det kommer bilder ;) ...


film maraton ...

tjaa !
Dålig updade idag osv men jag började med dagen med en joggin tur runt älven så kände mig väldigt duktig sen så har jag BARA sett på massa olika filmer bland annat "det brinner" eva och adam" och en massa andra filmer så jag har som vanligt bara gjort ingenting som jag brukar på söndagar. Å juste såg på häst hoppning på tv,och Rolf-Göran Bengtsson var grym som vanligt aja ska fortsätta min söndag med mer film !
ojj hur kunde jag glöma och berätta at vi hämtar deus imorgon har saknat min lille ponny så mkt !


deus och jag  <3 loveu






Eva och Adam ...!

godkväll!
D
et har inte hänt så mycket i kväll bara sett på Eva och Adam och tjokat i mig godis. Men nu ska jag vara lite sosial med min lilla syster ska se lite mer avsnitt av Eva och Adam så hörs imorgon och Godnatt !

bjuder å en unik bild på mig ja vad ska man säga ?!




GRÖNT KORT !!

Heejj !
Kom just hem från det första delen av grönt kort kursen var super att träffa massa fina mäniskor.   Juste det var hingst uppvisning där ochså var super roligt att se alla ur snygga hingstar man kan väl säga att jag blev lite små kär. Sitter och myser nu med min lilla hund Felix  hanär bara lite bortskämd ska ha all plats på stolen. Sen blir det väl att fara och köpa lördags godis och sedan njuta av kvällen. 


bild på mig och knä hunden...(om ni undrar vrf han är röd i ansiktet på höger sida så är det för att min tre åriga lille bror har målat han med rött läpp stift hahah .
 


en till bild på min pälskling  <33 ;)




sjukt vackra är vi .. lite suddig bild men :P



ne nu får ni ha en fortsatt
 bra lördag , hörs !




fredag kväll ..

tjo nu är jag tillbaka måste skriva av mig. Aja idag var det en helt vanlig dag, idrott dans på gympan fast slapp dansa då jag ledde gympan som tur var jag hatar att dansa. Och sen när jag kom hem så tog jag en power napp var sjukt trött och sen så var jag bara tuvungen och åka tillbka till verklighetn var och tog in hezztisarna. Sen var det bara att äta lite middag sen så blevdt efterätt super gott var det, måste helt klart ha världens bästa föräldrar. Föresten imorgon ska jag ta gröntkort så då kan jag tävla med min lilla pownii ska bli super. Aja har tänkt mycket och jag fattar inte riktigt vilken värld vi lever i alla är så dömande till exempel i ridsporten det handlar aldrig om hur man utveklas eller vilka framsteg det handlar om hur man klär sig vilka märken man har och  hur fin häst man har eller hut cool man är. Kan ju säga att jag inte är en av dom "coola" men jag bryr mig inte för jag tänker fortsätta vara den jag är!


You can hate me, you may think I am stupid. You can try to get me off but I have four words I do not care ....

YOU MAY THINK I'M WEIRD NOT SO POPULAR AND THAT I DO NOT BEHAVE ME IN A PARTICULAR WAY BUT I WILL ALWAYS BE MYSELF !








onsdag ..

FÖRLÅT !
ja förlåt att jag inte bloggat men tar en liten blogg paus på några dar tar nya tag sen ;) hinner inte blogga idag heller fullt upp ;/  i be back zon

läkntar till sommarn !



Ponny akuten next !

tjoo !
idag har jag bara haft en slappar dag kan man säga inte gjort nånting förutom att nörda datorn fast jag var väl lite duktig och for faktist på fotbolls träningen idag var super roligt aja nu ska jag se ponny akuten. a juste skolan börjar imorgon skit ochså.






sweet dreams ..

i kväll blev det att tjoka i mig godis och basta det var super skönt tog lite hår inpakning ochså aja ska sova nu gnatt gnatt !




JAG LEVER LIVET !

 HEJJ
idag har jag hunnit fixa kanin ute buren så nu kan ninerna vara ute det är bra nu när det börjat bli bättre väder och så där aja idag blev det sushi till middag super gott aja måste gå ska mumsa i mig lite godis!













LÖRDAG <3

Godmrgon !
nu har jag precis vaknat sOv rätt så gott inatt förutom att jag drömde om pokèmon. Aja ska gå och äta frukost nu och sen så ska jag nog cykla hem.


här får ni en liten bild på min fina vän Susanne  <3 loveu






00:55

Godnatt
tar och åker till john blund nu !




Lite bilder från min och Malins promenad

Malin och vovvarna !


          
solen ..
 
Malins hund Leo  ! 
 

jag och Malin vi är så vackra ..



Teddy Malins andra hund ...











Leoo :)



bilderna har inte den bästa kvalitenen men dom är tagna med min mobil xperia activ






FRIDAY !

God afton !
denna dag har varit toppen trots att det är fredag den trettond.Dagen tillbringade jag med Malin läs hennes blogg
här aja vi gick ut på preomenad men vovarna på 2 timmar och 25 minuter, gick först till brk och sen hem till mig och hämta min dator klarar mig inte utan den . Sen när vi kom hem väntade pannacotta med hallon helt unterbart!
blir att sova hos malin i natt.


ni får ursäkta mitt sjukt dåliga skrivande men är trött !





Fredag den 13 .....

Godmorgon !
idag är det fredag den 13 fast det verkar bli en bra dag, solen skiner och inte ett  moln på himmlen . Ska  snart gå och äta lite frukost det blir kantarell omelett.Hur dagen kommer se ut har jag ingen aning ommen den blir säkert bra!



 


titanic in my heart <3

Godkväll
Kom typ just hem från titanic i 3D den var awesom grät bara lite grann, men när det var typ en timma kvar så blev jag kiss nödig inte roligt vågate inte gå på toa då skulle säker alla titta på mig gahhhaaa.
Men nu måste jag sova anars somnar jag med datorn i knät gnatt  alla fina !


lite bilder från titanic :








Veckans HISS !

                                                                   

                                                         jag hissar detta linne från hm linnet kostar bara 99kr billigt och snyggt                                 

                                  



                          
                                    


tillbaka efter en LÅNG BLOGG PAUS !

TJOOhejsan alla fina !

Har inte hunnit blogga alls på sistonde har haft fullt upp med annat. kan ju tilllägga att mitt lov började bra, på lördagen så for vi uppe till slalom backen men det blev inte att åka slalom utan det blev att åka snowboard det var typ det roligaste jag någonsin gjort! sedan så på söndagen så åkte jag till piteå till min lilla ponnyn och var där till onsdag och det var skit roligt dära. På tisdagen så for vi ut på en lång tur på  3mil det tog väl ca 2 timmar, vi galopperade mest så det gick ändå rätt så snabbt.Jag har verkligen börjat lita på min lille kille nu så snart då ni ser ni oss ute på tävlings banorna.I kväll så ska jag på titanic i 3D med två fina  ska bli awesom. och nu har jag ju en grymt fin header som erika gjort till mig kolla in hennes
blogg:  http://eriikajakobsen.blogg.se 


hejjj

hejj !
jag kommer inte blogga på ett tag då jag vill att bloggen ska vara helt KLAR ! med header och allt så alla vet !

//MINNA !



denna kofta från hm hissar jag den är ju ur gulig !
den kostar 199kr ;)


och jag dissar denna trlja som ochså är från hm den känndes så hållig och den sitter int så bra heller !


tja tja bloggen

hejjj!
har ingen blogg lust alls idag, livet suger men lovar att jag bloggar imorgon. det kommer lite modell bilder oxå som jag tog med min syrra :) 

//minna


Godmorgon !

GODMORGON !
nu har jag hittat en tjej som kan fixa bloggen, så innom kort så kommer jag att ha en header.
aja måte dra nu ska till skolan. '
hejj :D



DAGENS kläder :D
EN cheap monday tröja och ett par helt vanliga blåa jeans!




                                                                      AJA hejrå !


monday ...

tjooo hejsan !
idag är det en helt tråkig vanlig måndag. efter skolan så åkte jag till stan med Emmy och shoppa lite det blev en bekini och en bulla vilka fynd va. Aja har just frågat en tjej om hon skulle kunna fixa header och så, så jag får se vad svaret blir men man får ju hoppas.blir väl middag nudå !


//Minna



Bild på nya bekinin :) fotograf: jag :D + middagen




Engelska !

hejj !
sitter här på skolan och ska snart ha engelska med en fin ! aja bloggar mera sen !
//Minna


partaj!

godkväll !
ser på partaj blir väl att sova snart då godnatt och komihåg bloggen är under renovering !

//Minna



måste bara hissa denna ur snygga jeans väst från ginatrico 199kr ! (vill ha )



och vill dissa denna tröja som oxå är från ginatrico !

aja puss !


kort beskrivning av min ponny amadeus ! <3

amadeus:
född:2005
u:Amanda
e:lyckänge copper coin

Ras:bland ras mellan morganhäst och welsh

kort fakta om hur han är..


Amadeus är en super snäll och lätt lärd ponny men med ett högt temprament (hahaha) han ÄLSKAR att hoppa och hoppar allt. Ja han är helt enkelt världens bästa ponny!



//MINNA


ursäkta !

hejj!
Jag ursäktar att jag inte har någon header då jag är lilte blond vd det gäller datorer.
men jobbar på det !//Minna



bjuder på en bild på min älskade ponny  <3  


BILD BOMB OM MITT LIV !



vem är minna ?

hejj!
jag är en tjej på 13år som bor längst uppe i norr.Och vad håller jag på med på fritiden? ja jag är rätt aktiv på fritiden,  jag tävlar i slalom spelar fotboll och rider har en egen häst (mer beskrivning om honom kommer sen) aja älskar ochså att shoppa och är intressaerad av mode. 
 

//Minna


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0