rabarberpaj på G

Rubriken säger det mesta rabarberpaj på G igen, hoppas den blir god aja bloggar mer sen.
SEE YAA !



Bild på mig från skolavslutningen. fotograf: lill sis


Fotbolls dag !

Tjenaare

Ja rubriken säger det mesta idag har det varit en hel fotbolls dag. ja dagen började väl med att stiga upp halvv tolv sedan åt jag frukost och allt annat som jag gör på morgonen och vid två tiden så komma farfar och hämtade mig och sen bar det av mot fotbolls planen blev att trääna med flickor 97-98 och det gick väl bra, antar jag. Och sen efter typ två och en halv timma så cyklade vi till bossevallen och åt lite pizza och  sen tränade vi ytligare ett pass kl fem typ ochså tränade vi till sju. Och  sen cyklade jag hem så jag kan väl säga att detta var lite ut av en fotbolls dag !
morgon dagen kommer nog bli rätt tråkig ska jobba lite åt mamma till två ca så  efter det så kanske jag gör något .. aja
see yaa

foto på våran hund Alice,  hon är så fin  <3



Dressyr pass ..

Tjoo ! Idag har det verkligen varit en låång dag har typ inte gjort nånting fören vid fyra tiden då jag bestämde mig för att fara och rida ett dressyr pass med deus. Det gick väl kanska bra, han var mjuk i traven skritten och hyfsad i galoppen var bara  lite racer så jag måste träna på att få mjuka galopp fatningar och att han är mjuk och lungn i själva galoppen så jag någon gång kan starta i LB i dressyr. Men just nu tar jag det bara chill håller på att göra rabarberpaj som jag måste ta ut nu så heeråå .
jag kommer förhoppningsvis blogga mer sen !


bild på pajen:

 


ja vad ska man säga ...

Heejsaann!
Det var ju ganska länge sen måste jag säga har hänt mkt sen sist jag bloggade, har till ex fått sommar lov och så har jag haft läger med klassen osv. och en massa annat roligt. Men idag kände jag liksom att det var dags att starta upp bloggen igen nu när det är sommarlov och då har jag mycke mer tid över för bloggen. Jag kan ju börja med att berättta att jag ska på rid läger om en vecka till piteå, måste säga att jag länktar. Hoppas bara att han sköter sig !
fast det har börjat gå riktigt bra nu för mig och min lilla ponny. Aja men måste gå nu ska laga lunch till min lilla broder min i hörs !



puss puss // Mini 


RSS 2.0